PICK NEW IDEAS

Shanghain terveisiä!

24.03.2015


Lue lisää >

ISPO messut

04.03.2015

Kevät-kesämallisto työllisti koko loppuvuoden niin tiiviisti että en vain löytänyt aikaa päivittää blogia. Nyt kuitenkin mallisto on osaltani hetkeksi valmis ja uutta talvi sesonkia aloitellaan jo kiivasti. Saksan Munchenissä oli helmikuun alussa ISPO urhelualan tärkein messutapahtuma alan ammattilaisille ja sieltä hieman tunnnelmia seuraavaksi.
Lue lisää >

Shanghain kangasmessut

27.10.2014

Shanghai 21.10. lentokentällä aamu seitsemän jälkeen,odottelen vielä kolleegaa….ongelmia jossain...Lento eli pahin osa reissua on takanapäin, tällä kertaa matka sujui aika hyvin, sain jopa nukuttua... joten oli hyvä aloittaa uusi päivä uudella mantereella.
Lue lisää >

Syysilmoja ja nojatuolimatkailua

25.09.2014

Lehdet on jo muuttaneet väriä ja sehän tietää haravointi hommia jatkossa. Syksyn väriloisto ei ihan vielä ole parhaimmillaan, mutta jos luvatut pikku pakkaset tulevat tämän viikon aikana niin eiköhän ruskan värimaailma puhkea kukkaan.
Lue lisää >

Esittely

02.09.2014

Moi! Minun nimeni on Kaisa. Olen vuodesta 2006 suunnitellut TORSTAI -mallistoa. Mitä sitä ennen tapahtui, kerron siitä ensin. Valmistuin Lahden Muotoiluinstituutista vaatesuunnittelijaksi vuonna 1995. L-Fashion Groupille menin aluksi kesätöihin silkkipainooon, missä opinkin paljon tuotteiden koristelutekniikoita ja pääsin itse tekemään painatuksia tuotteisiin suunnittelijan koristelukuvasta tuotteeseen asti. Pidin kovasti työstä silkkipainossa ja varmasti se aika vaikutti paljon siihen, minkälainen kädenjälki minulla on vieläkin eli pidän koristeluista ja niiden tekemisestä. Silkkipainosta siirryin hetkeksi Luhdan suunnittelijoiden assistentiksi ja valmistuttuani sain oman malliston osan suunniteltavaksi.
Lue lisää >