ISPO messut

04.03.2015

Matka Saksaan oli lyhyt mutta sitäkin tehokkaampi silti mukaan mahtui paljon naurua, iso kiitos loistavasta matkasta täytyy antaa ihanille Luhdan ja Icepeakin kolleegoille. Nyt täytyy jo kiiresti päästä aloittamaan talvisesonkia ja tietysti ihan pienesti myöhässä. Aloitan trenditauluilla mihin kerään aiheita trendikirjoista, messuilta ja oikeastaan kaikesta mikä näyttää ja etenkin tuntuu hyvältä. Trenditaulujen jälkeen alkaa mallien suunnittelu, Toukokuun puolenvälin paikkeilla pitäisi uusi mallisto olla suunniteltu.

Messuilta löytyi tuotteita moneen makuun sporttisesta vähän katumaisempaan unohtamatta luxus hiihtotuotteita, kaikissa on omat hyvät juttunsa.

Ispo 2

Osastojen somistukset on aina yhtä mielenkiintoisia tässä vain pieni osa siitä kirjosta.

Ispo 3

Messujen hienoimmassa hallissa oli myös huippukivat kattovalaisimet jotka ei jäänyt minulta huomaamatta…. ja toki monessakin mielessä mielenkiintoisia tuotteita.

Välissä käyn Shanghain kangasmessuilla etsimässä uusimmat ja toivottavasti hienoimmat laadut mallistoon. Samalla reissulla voi tai täytyykin saada ne viime hetken tuoteideat. Kevät -kesäsesonki on vielä mallisarjoja vaille valmis joten vielä riittää senkin kanssa pientä säätöä ja saattaa siinä pari hiusta harmaantua ennenkuin se on luovutettavissa myynnin edustajille. Hyviä hiihtokelejä hiihdosta pitäville ja auringonpaistetta siitä nauttiville.

Ispo 4< Takaisin