Shanghain kangasmessut

27.10.2014

Shanghai 21.10. lentokentällä aamu seitsemän jälkeen,odottelen vielä kolleegaa….ongelmia jossain…Lento eli pahin osa reissua on takanapäin, tällä kertaa matka sujui aika hyvin, sain jopa nukuttua… joten oli hyvä aloittaa uusi päivä uudella mantereella.


Kiersimme kaksi päivää messuilla, ensimmäinen päivä oli hieman rankempi kun emme käyneet hotellilla lennon jälkeen vaan suuntasimme suoraan lentokentältä messuille. On ollut raikkaampikin olo joskus….Tänä vuonna messuilta löytyi paljon uusia hienoja kankaita. Tilasimme meille sopivista vaihtoehdoista näytteitä suomeen ja seulomme parhaista parhaat ajan kanssa konttorilla.

 

 


  Kuva: Pikku bussit kuljettaa ihmisiä messuhallien välillä.

Kankaiden lisäksi käymme katsomassa nippeli/nappeli/merkki tarvikkeita, niille on varattu koko halli joten niitä on riittävästi. Aina sieltä jotain ”melko” tarpeellista löytyy .Tällä kertaa yllätimme itsemme myös kuitutoimittajan osastolta, se oli hieman turhauttavaa koska heillä oli esillä hienoja kankaita mutta ikävä kyllä tarjolla vain kuituja mistä voi kyseisiä kankaita jatkojalostaa…Puuttuu vain se kankaan tekijä välistä, näinkin siis voi käydä kun ei ihan heti löydy yhteistä kieltä, käsistä ja ralli enkusta huolimatta.

 

  Päivän päätteeksi odotellaan taxia, jonot ovat usein pitkiä mutta taxeja tulee koko ajan joten aikaa asiassa ei mene liian kauan ja siinä odotellessa voi bongata hauskan näköisiä tyyppejä.

 

  Messuilta matka jatkuu kaupungille ihmettelemään kauppoja ja ihmisvilinää ja tietysti syömään.

 

  Matka sujui hyvin ja perjantaina 24.10 laskeuduimme Helsinki-Vantaan lentokentälle hyvillä mielin, vaikka matkalla oli mukavaa niin parasta on kuitenkin kotiin palaaminen wink

 < Takaisin