Lataa

Brändi

TORSTAI on sporttivaatemerkki, jonka toimintaa ohjaavat kestävän kehityksen arvot. Naistenvaatemallisto tarjoaa laadukkaita ja vastuullisia valintoja tiedostavalle kuluttajalle. Värikkäät midlayerit ovat Torstain tavaramerkki.

Torstain arvoissa korostuu eettinen ajattelu. Siksi lähdimme maailman ensimmäisenä ja ainoana sporttivaatevalmistajana mukaan Reilun kaupan puuvillaohjelmaan tunnistettuamme mahdollisuutemme vaikuttaa. Olemme sitoutuneet kaksinkertaistamaan Reilun kaupan puuvillan määrän tuotteissamme viiden vuoden kuluessa. Puuvillaohjelma takaa viljelijöille paremmat oikeudet ja toimeentulon, lapsityövoimaa ei käytetä ja tuotannossa noudatetaan tiukkoja ympäristökriteereitä. Tyylikäs Torstai-tuote on samalla valinta kehitysmaiden hyväksi. Kuulostaa reilulta, vai mitä?

Jo ennen kuin Euroopan unionissa laajennettiin perfluorattujen yhdisteiden (PFC) käyttöä koskevaa kieltoa, teimme selkeän linjauksen ja lopetimme kaikkien PFC-yhdisteiden käytön Torstai-tuotteissa. Tuotteiden vedenhylkivyyskäsittelyyn käytämme ekologista vaihtoehtoa, Bionic-Finish® Ecoa. Kyseessä on PFC-vapaa pintakäsittely, joka säilyttää kankaan ja värit pidempään uudenveroisina aiheuttamatta haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Uudessa Torstai-mallistossa on käytetty DuPont™ Sorona® -materiaalia sekä lämmöneristeenä että kuituna. Sen valmistuksessa on käytetty uusiutuvia kasviperäisiä raaka-aineita, mikä tukee kestävää kehitystä ja pienentää ympäristöjalanjälkeämme.

"Ainoa sporttivaatevalmistaja Reilun Kaupan puuvillaohjelmassa"

Lisätietoa Fairtrade Cotton Programmista suomeksi löydät täältä.

Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net/program

Puuvillan hankkiminen Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta kehittää yhä useampien pienviljelijöiden toimeentuloa ja elämänlaatua.