Lataa

Arvot ja visio

ARVOT

Arvomme ovat pohja kaikelle, mitä teemme.

KESTÄVÄ KEHITYS

Kestävän kehityksen arvot ovat kaiken tekemisemme ydin. Voimme olla ylpeitä monista tähänastisista saavutuksistamme, mutta kehitämme toimintaamme jatkuvasti, sillä uskomme vahvasti, että tällä polulla voimme saavuttaa paljon hyvää.

INNOVATIIVISUUS

Koskaan ei pidä pysähtyä aloilleen. Kestävä kehitys vaatii, että arvioimme toimiamme jatkuvasti uudelleen. Pidämme mielemme avoimena ja etsimme aktiivisesti uusia ekologisia materiaaleja ja keinoja parantaa sosiaalista kestävyyttä.

KOKEMUS

Torstai on valmistanut sporttivaatteita vuodesta 1974 lähtien. Vankka kokemuksemme ja jalansijamme tekstiilialalla muodostavat vakaan pohjan toimintamme kehittämiselle entistä kestävämpään suuntaan.

VISIO

Visiomme on tasapainoisempi tulevaisuus. Teemme töitä ihmisten välisen tasa-arvon ja ympäristön hyvinvoinnin eteen. Oikotietä ei ole – pääsemme eteenpäin ainoastaan päättäväisyydellä ja huomioimalla luonto sekä kanssaihmisemme. Visiomme saavuttamiseksi olemme sitoutuneet seuraaviin tavoitteisiin:

KIERRÄTETTÄVÄT MATERIAALIT

Suunnitteluprosessin alusta lähtien otamme materiaalien kierrätettävyyden huomioon. Seuraamme tiiviisti kierrätysteknologian viimeisimpiä kehitysaskeleita ja hyödynnämme teknologioita heti, kun se on mahdollista. Tavoitteemme on luoda vuoteen 2025 mennessä mallisto, josta 90 prosenttia on kierrätettäviä materiaaleja. Kestävä suunnittelu on avainasemassa tavoitteen saavuttamisessa.

KASVIHUONEKAASUPÄÄSTÖT

Olemme sitoutuneet puolittamaan hiilijalanjälkemme vuoteen 2025 mennessä nostamalla kierrätysmateriaalien määrää mallistoissamme, lisäämällä ekologisten värjäysmenetelmien käyttöä sekä korvaamalla fossiilisia polttoaineita uusiutuvalla energialla.

ENERGIANTUOTANTO

Haluamme tuottaa kuluttamamme energian ekologisemmin. Tutkimme mahdollisuuksia ottaa käyttöön uusiutuvia energianlähteitä fossiilisten polttoaineiden sijaan ja olemme aloittaneet neuvottelut aiheesta alihankkijoidemme kanssa.

LOGISTIIKKA

Teemme parhaillaan töitä pakkausjätteemme määrän pienentämiseksi vähentämällä muovin käyttöä.