Firenze

Torstai takki naisille
Torstai takki naisille. Tekniset arvot 3 000 mm \ 3 000 mvp: Suojaava tuote jokapäiväiseen käyttöön. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävät hihansuut ja helma. Hoikka mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Kiinteä huppu on säädettävissä.

Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net/program

Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com

Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Torstai takki naisille. Tekniset arvot 3 000 mm \ 3 000 mvp: Suojaava tuote jokapäiväiseen käyttöön. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävät hihansuut ja helma. Hoikka mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Kiinteä huppu on säädettävissä.
Long Description Torstai takki naisille. Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 3 000 mm \ 3 000 mvp. Materiaali suojaa vedeltä ja tuulelta, ja hengittävyys lisää käyttömukavuutta entisestään. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävät hihansuut ja helma. Hoikka mitoitus. Vetoketjulliset taskut. Kiinteä huppu on säädettävissä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Vedenpitävä ja hengittävä kangas: 3 000 mm \ 3 000 mvp. Materiaali suojaa vedeltä ja tuulelta, ja hengittävyys lisää käyttömukavuutta entisestään.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Firenze