Hento

Torstai mekko
Torstai mekko. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä kaulus. Nappilistan ansiosta helppo pukea ja riisua. Holkkihihat sopivat olkapäille juuri oikealla tavalla. Hoikka mitoitus. Vyötärönauha on säädettävissä.

Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net/program

Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com

Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Torstai mekko. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä kaulus. Nappilistan ansiosta helppo pukea ja riisua. Holkkihihat sopivat olkapäille juuri oikealla tavalla. Hoikka mitoitus. Vyötärönauha on säädettävissä.
Long Description Torstai mekko. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä kaulus. Nappilistan ansiosta helppo pukea ja riisua. Holkkihihat sopivat olkapäille juuri oikealla tavalla. Hoikka mitoitus. Vyötärönauha on säädettävissä.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan.
Materiaalit 97% puuvilla, 3% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Hento