Lataa

Conscious Sportswear

Urheiluvaatemerkkien joukossa Torstai näyttää tietä kestävämpään tulevaisuuteen. Vastuullisen puuvillatuotannon ja täysin PFC-vapaan malliston lisäksi Torstai ottaa uuden askelen eteenpäin käyttämällä sesongin tarjonnassa kierrätettyjä materiaaleja.

Vastuullinen puuvillantuotanto

Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Torstai on maailman ensimmäinen ja ainoa sporttivaatevalmistaja Reilun kaupan puuvillaohjelmassa, joka takaa viljelijöille reilummat kauppaehdot ja kieltää lapsityövoiman käytön. Tyylikäs Torstai-tuote on samalla valinta kehitysmaiden hyväksi. Kuulostaa reilulta, vai mitä?

Reilun Kaupan Puuvilla >>

Kierrätetyt materiaalit

Torstai-tuotteissa ei käytetä lainkaan perfluorattuja yhdisteitä (PFC). Tuotteiden vedenhylkivyyskäsittelyyn käytämme ekologista vaihtoehtoa, Bionic-Finish® Ecoa. Kyseessä on PFC-vapaa pintakäsittely, joka säilyttää kankaan ja värit pidempään uudenveroisina aiheuttamatta haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Repreve >>

PFC-vapaa

Kierrätetyt materiaalit kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Repreve® on kierrätyskuitu, joka on valmistettu pääosin kierrätetyistä muovipulloista, jotka muutoin päätyisivät jäteasemille tai roskana luontoon. Kiertotalousajattelun hengessä Repreve® auttaa vähentämään veden ja energian kulutusta ja säästämään luonnonvaroja, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen.

Bionic Finish Eco >>

"Pohjimmiltaan elämässä on kyse tasapainosta, pyrkimyksestä sisäiseen harmoniaan ja maapallon hyvinvointiin. Tasapaino ei ole koskaan pysyvä olotila, vaan jatkuvaa suunnan etsimistä, asioiden uudelleen arviointia ja uusien käsitysten luomista. Tunnistamalla vastuumme luonnosta ja kanssaihmisistämme jaamme hyvinvointia kaikkialle ympärillemme."
- Torstai -

Climate Cycling Helsinki on hauska pyöräilytapahtuma yrityksille ja organisaatioille ilmastonmuutosta vastaan. Ensimmäiseen tapahtumaan 11. syyskuuta 2019 osallistui 450 yritystä ja julkista päätöksentekijää, ja se sai paljon mediahuomiota.