Taica C+

Torstai housut naisille
Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Hieman väljempi C+-mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Säädettävät lahkeensuut. Vetoketjullisia taskuja. Joustava vyötärönauha. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Hieman väljempi C+-mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Säädettävät lahkeensuut. Vetoketjullisia taskuja. Joustava vyötärönauha. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Hieman väljempi C+-mitoitus. Hengittävä verkkovuori. Säädettävät lahkeensuut. Vetoketjullisia taskuja. Joustava vyötärönauha. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Hieman väljempi C+-mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Valkaisu kielletty. Pesu 40°
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri