Torstai Aurora

Torstai midlayer naisille
Torstain kevyt midlayer-huppari sopii täydellisesti välikerrokseksi kevätaikaan, tai sitä voi käyttää yksinään t-paidan tai topin päällä lämpimämmässä säässä. Joustava sekoitemateriaali sisältää luonnollisen puuvillan ohella kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Slim fit -leikkauksen ja säädettävän helman ansiosta takki istuu kuin unelma. Säädettävä kiinteä huppu tekee takin ilmeestä rennon ja on tervetullut lisä tuulisina tai sateisina päivinä. Etupuolella on vetoketjulliset taskut pikkutavaroille.
Lisätietoa
Weight 0.3900
Kuvaus Torstain kevyt midlayer-huppari sopii täydellisesti välikerrokseksi kevätaikaan, tai sitä voi käyttää yksinään t-paidan tai topin päällä lämpimämmässä säässä. Joustava sekoitemateriaali sisältää luonnollisen puuvillan ohella kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Slim fit -leikkauksen ja säädettävän helman ansiosta takki istuu kuin unelma. Säädettävä kiinteä huppu tekee takin ilmeestä rennon ja on tervetullut lisä tuulisina tai sateisina päivinä. Etupuolella on vetoketjulliset taskut pikkutavaroille.
Long Description Torstai midlayer naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu. Säädettävä helma ja huppu. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri, \ 52% puuvilla, 44% polyesteri, 4% elastaani