Torstai Barcelona

Torstai takki naisille
Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä kevyt takki ulkoiluun tai kaupungille. Tuotteessa käytetty, kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen. Repreve-materiaali ei myöskään ime kosteutta, vaan antaa sen haihtua nopeasti, minkä lisäksi ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely pitää enimmän veden ulkona. Säädettävä helma ja käytännöllinen huppu takaavat tuotteen käyttömukavuuden.
Lisätietoa
Weight 0.6100
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä kevyt takki ulkoiluun tai kaupungille. Tuotteessa käytetty, kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen. Repreve-materiaali ei myöskään ime kosteutta, vaan antaa sen haihtua nopeasti, minkä lisäksi ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely pitää enimmän veden ulkona. Säädettävä helma ja käytännöllinen huppu takaavat tuotteen käyttömukavuuden.
Long Description Torstai takki naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Kiinteä huppu. Normaali mitoitus. Säädettävä helma. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri