Torstai Bastia

Torstai takki
Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä tekninen takki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoilutakeille. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kaikki saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden varmistamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta. Kiinteä, säädettävä huppu ja säädöt vyötäröllä, hihansuissa ja helmassa tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Lisätietoa
Weight 0.5000
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä tekninen takki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoilutakeille. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kaikki saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden varmistamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta. Kiinteä, säädettävä huppu ja säädöt vyötäröllä, hihansuissa ja helmassa tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Torstai takki. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Hengittävä verkkovuori. Vetoketjullisia taskuja. Kiinteä huppu. Säädettävät hihansuut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Säädettävä huppu, helma ja vyötärö.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 70% puuvilla, 30% polyamidi \ nailon