Torstai Belize

Torstai softshell-takki naisille
Aktiivisille ulkoilmaihmisille ja kaikille, jotka arvostavat arkipukeutumisessaan mukavuutta. Torstain softshell-takki on erilainen versio tutusta takkimallista, sillä softshelliin on yhdistetty tikkausta. Ulkonäkö ei kuitenkaan ole ainoa asia, mikä tekee tästä takista erityisen, vaan siinä on käytetty kierrätyskuituja, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Ympäristön kannalta plussaa on myös ekologinen vedenhylkivyyskäsittely, joka saa vesipisarat helmeilemään pois kankaan pinnalta. Viimeistykseen käytetty Bionic-Finish Eco on tehokas mutta ympäristöystävällinen aine, joka ei sisällä PFC-yhdisteitä. Tässä takissa olet valmis vastaanottamaan syksyn oikukkaat säät!
Lisätietoa
Kuvaus Aktiivisille ulkoilmaihmisille ja kaikille, jotka arvostavat arkipukeutumisessaan mukavuutta. Torstain softshell-takki on erilainen versio tutusta takkimallista, sillä softshelliin on yhdistetty tikkausta. Ulkonäkö ei kuitenkaan ole ainoa asia, mikä tekee tästä takista erityisen, vaan siinä on käytetty kierrätyskuituja, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Ympäristön kannalta plussaa on myös ekologinen vedenhylkivyyskäsittely, joka saa vesipisarat helmeilemään pois kankaan pinnalta. Viimeistykseen käytetty Bionic-Finish Eco on tehokas mutta ympäristöystävällinen aine, joka ei sisällä PFC-yhdisteitä. Tässä takissa olet valmis vastaanottamaan syksyn oikukkaat säät!
Long Description Torstai softshell-takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Polyesterivuori. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu. Yksityiskohtia aidosta nahasta. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Ompeleeton tikkaus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän.
Materiaalit 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.