Torstai Beauvais

Torstai takki naisille
Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä parkamittainen takki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoilutakeille. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta, ja kaksisuuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen lisä tähän pitkään malliin. Irrotettava, säädettävä huppu sekä säädöt vyötäröllä ja hihansuissa tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Lisätietoa
Weight 0.6300
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä parkamittainen takki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoilutakeille. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta, ja kaksisuuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen lisä tähän pitkään malliin. Irrotettava, säädettävä huppu sekä säädöt vyötäröllä ja hihansuissa tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Torstai takki naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Hengittävä verkkovuori. Säädettävät hihansuut. 2-suuntainen vetoketju edessä on käytännöllinen yksityiskohta. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä vyötärö. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Säädettävä ja irrotettava huppu. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 70% puuvilla, 30% polyamidi \ nailon