Torstai Beziers

Torstai housut naisille
Torstain kierrätysmateriaaleja käyttävät tekniset housut tarjoavat kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoiluhousuille. Housujen pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Housuissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta. Kapea malli alaspäin kapenevilla lahkeilla sopii niin luontoon kuin kaupungillekin.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaaleja käyttävät tekniset housut tarjoavat kestävämmän vaihtoehdon perinteisille ulkoiluhousuille. Housujen pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Housuissa on vettähylkivä kalvo, ja pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Sisäpuolen hengittävä verkkovuori lisää käyttömukavuutta. Kapea malli alaspäin kapenevilla lahkeilla sopii niin luontoon kuin kaupungillekin.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Hengittävä verkkovuori.
Long Description Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Hengittävä verkkovuori. Vetoketjullisia taskuja. Vetoketjulliset lahkeensuut. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Alaspäin kapenevat lahkeet. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 70% puuvilla, 30% polyamidi \ nailon