Torstai Biarritz

Torstai takki
Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä anorakki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon vaihtelevaan kevätsäähän. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja sen pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Anorakkimallin etu on se, etteivät tuuli ja vesi pääse pitkän etuvetoketjun kautta suoraan takin sisälle. Sivuilla olevat vetoketjut helpottavat pukemista ja riisumista. Kiinteä huppu, hihansuut ja helma ovat säädettävissä.
Lisätietoa
Weight 0.5500
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaaleja hyödyntävä anorakki tarjoaa kestävämmän vaihtoehdon vaihtelevaan kevätsäähän. Takin pintamateriaali on puuvillan ja käytetyistä muovipulloista valmistetun Repreve-kuidun sekoitusta, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Takissa on vettähylkivä kalvo, ja sen pinta on käsitelty PFC-vapaalla Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittelyllä. Kriittisimmät saumat on lisäksi teipattu vedenpitävyyden tehostamiseksi. Anorakkimallin etu on se, etteivät tuuli ja vesi pääse pitkän etuvetoketjun kautta suoraan takin sisälle. Sivuilla olevat vetoketjut helpottavat pukemista ja riisumista. Kiinteä huppu, hihansuut ja helma ovat säädettävissä.
Mat Desc Lining Wadding Cvl Sileä vuori.
Long Description Torstai takki. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Sileä vuori. Vetoketjullisia taskuja. Hihansuut, helma ja huppu ovat säädettäviä. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketju sivulla. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 70% puuvilla, 30% polyamidi \ nailon