Torstai Capri

Torstai housut naisille
Nämä puuvillan ja kierrätysmateriaalin yhdistelmästä valmistetut collegehousut soveltuvat täydellisesti kaupunkiarkeen ja vapaa-aikaan. Rento leikkaus ja alaspäin kapeneva lahje. Tuotteessa käytetty, kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen.
Lisätietoa
Kuvaus Nämä puuvillan ja kierrätysmateriaalin yhdistelmästä valmistetut collegehousut soveltuvat täydellisesti kaupunkiarkeen ja vapaa-aikaan. Rento leikkaus ja alaspäin kapeneva lahje. Tuotteessa käytetty, kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu auttaa vähentämään ympäristön kuormitusta, kun kertaalleen tuotetut materiaalit hyödynnetään uudelleen.
Long Description Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Joustava vyötärö. Normaali mitoitus. Säädettävä helma. Alaspäin kapenevat lahkeet. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Materiaalit 77% puuvilla, 23% polyesteri