Torstai Caserta

Torstai housut naisille
Torstain kierrätysmateriaalista valmistetut kapealinjaiset housut ovat oikea valinta niin kesäisille vaelluksille, urheilulliseen vapaa-aikaan kuin aktiivisiin lomapäiviinkin. Tuotteen valmistuksessa on otettu huomioon kestävän kehityksen näkökulmat: Materiaalissa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, ja vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.
Lisätietoa
Weight 0.3600
Kuvaus Torstain kierrätysmateriaalista valmistetut kapealinjaiset housut ovat oikea valinta niin kesäisille vaelluksille, urheilulliseen vapaa-aikaan kuin aktiivisiin lomapäiviinkin. Tuotteen valmistuksessa on otettu huomioon kestävän kehityksen näkökulmat: Materiaalissa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, ja vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä.
Long Description Torstai housut naisille. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Alaspäin kapenevat lahkeet. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri