Torstai Como

Torstai midlayer naisille
Torstain midlayer-takki ei tingi mukavuudesta ja tyylistä, vaan yhdistää luonnollisen puuvillan ja kierrätyskuitujen parhaat puolet. Materiaalin sisältämä Repreve-kuitu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Kapea leikkaus ja säädettävä helma takaavat täyden käyttömukavuuden. Sporttisen tyylikäs midlayer ihastuttaa niin luontopolulla kuin kaupungissakin!
Lisätietoa
Kuvaus Torstain midlayer-takki ei tingi mukavuudesta ja tyylistä, vaan yhdistää luonnollisen puuvillan ja kierrätyskuitujen parhaat puolet. Materiaalin sisältämä Repreve-kuitu on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Kapea leikkaus ja säädettävä helma takaavat täyden käyttömukavuuden. Sporttisen tyylikäs midlayer ihastuttaa niin luontopolulla kuin kaupungissakin!
Long Description Torstai midlayer naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä helma. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Suljetaan vetoketjulla.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Materiaalit 77% puuvilla, 23% polyesteri