Torstai Cuenza

Torstai takki naisille
Torstain pidemmän mallinen kevyt takki vaihtelevaan kevätsäähän. Takissa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä auttaa pienentämään vaatteen ympäristökuormitusta. Pinta on käsitelty vettähylkiväksi Bionic-Finish Ecolla ilman haitallisia PFC-yhdisteitä. Kankaassa on kalvo, joka pitää kevyen sateen loitolla. Säädettävä kiinteä huppu ja säädettävät hihansuut tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Lisätietoa
Weight 0.5500
Kuvaus Torstain pidemmän mallinen kevyt takki vaihtelevaan kevätsäähän. Takissa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä auttaa pienentämään vaatteen ympäristökuormitusta. Pinta on käsitelty vettähylkiväksi Bionic-Finish Ecolla ilman haitallisia PFC-yhdisteitä. Kankaassa on kalvo, joka pitää kevyen sateen loitolla. Säädettävä kiinteä huppu ja säädettävät hihansuut tarjoavat lisäsuojaa vedeltä ja tuulelta.
Long Description Torstai takki naisille. Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu. Säädettävät hihansuut. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vedenhylkivyyskäsittely on tehty käyttäen Bionic-Finish Ecoa, joka on tehokas, ekologinen vaihtoehto ilman PFC-yhdisteitä. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Kankaan tekniset arvot: 3 000 mm \ 3 000 mvp (vesipilari\hengittävyys). Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 100% polyesteri