Torstai Hampshire

Torstai housut naisille
Luo trendikäs ilmestys Torstain puuvillahousuilla. Korkea vyötärö ja nilkkapituiset lahkeet resoreilla tekevät vapaa-ajanhousuista viimeisimpien trendien mukaiset. Miellyttävän ja joustavan materiaalin ansiosta housut istuvat joka tilanteessa täydellisesti. Trendikäs ulkonäkö ja loistava käyttömukavuus yhdellä ja samalla tuotteella!

Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net/program

Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com

Lisätietoa
Kuvaus Luo trendikäs ilmestys Torstain puuvillahousuilla. Korkea vyötärö ja nilkkapituiset lahkeet resoreilla tekevät vapaa-ajanhousuista viimeisimpien trendien mukaiset. Miellyttävän ja joustavan materiaalin ansiosta housut istuvat joka tilanteessa täydellisesti. Trendikäs ulkonäkö ja loistava käyttömukavuus yhdellä ja samalla tuotteella!
Long Description Torstai housut naisille. Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vyötäröllä kiristysnyörit. Vetoketjulliset lahkeensuut. Tuotteessa on pesunkestävä, väriävaihtava lämpömittari, josta voi tarkistaa lapsen lämmön vaatteiden sisäpuolella. Vartalonmyötäinen mitoitus.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotepesukäsittely luo rennon ja kiinnostavan pinnan.
Materiaalit 52% puuvilla, 44% polyesteri, 4% elastaani
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.