Torstai ho

Torstai midlayer naisille
Torstai midlayer naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tikattu vanu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Kierrätyspolyesterisekoite on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Vetoketjullisia taskuja. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Yksityiskohtia aidosta nahasta. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Hihassa koristemerkki.
Lisätietoa
Enabled in store Käytössä
Kuvaus Torstai midlayer naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tikattu vanu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Kierrätyspolyesterisekoite on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Vetoketjullisia taskuja. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Yksityiskohtia aidosta nahasta. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Hihassa koristemerkki.
Long Description Torstai midlayer naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tikattu vanu. Lämmin ja muhkea untuvajäljitelmä tuntuu ihanalta yllä. Kierrätyspolyesterisekoite on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Vetoketjullisia taskuja. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Tikattuja osioita. Yksityiskohtia aidosta nahasta. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua. Hihassa koristemerkki.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 30° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän.
Materiaalit 80% puuvilla, 20% polyesteri, \ 100% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Kirjoita arvostelu
Arvostelet tuotteen:Torstai ho