Torstai Kailash

Torstai toppi naisille
Puuvillasta ja Repreve-kierrätyskuidusta valmistettu kuviollinen toppi lämpimiin kesäpäiviin. Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve auttaa pienentämään vaatteen ympäristöjalanjälkeä, kun taas puuvilla takaa hengittävyyden ja käyttömukavuuden lämpimällä.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Puuvillasta ja Repreve-kierrätyskuidusta valmistettu kuviollinen toppi lämpimiin kesäpäiviin. Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve auttaa pienentämään vaatteen ympäristöjalanjälkeä, kun taas puuvilla takaa hengittävyyden ja käyttömukavuuden lämpimällä.
Long Description Torstai toppi naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 60% puuvilla, 40% polyesteri