Torstai Kalithea

Torstai Laukku
Torstain laukku ihastuttaa trooppisella printillään ja sopii lähes kaikkien asujen kaveriksi. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Suureen päälokeroon mahtuvat kaikki tärkeät tavarat, kuten sandaalit ja uima-asu, ja tärkeät pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa taskussa. Ympäristöystävällinen valinta niin rannalle kuin toimistoon!
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Torstain laukku ihastuttaa trooppisella printillään ja sopii lähes kaikkien asujen kaveriksi. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Suureen päälokeroon mahtuvat kaikki tärkeät tavarat, kuten sandaalit ja uima-asu, ja tärkeät pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa taskussa. Ympäristöystävällinen valinta niin rannalle kuin toimistoon!
Long Description Torstai Laukku. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullinen tasku.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Ei vesipesua. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Tarvittaessa puhdistetaan kostealla kankaalla.
Materiaalit 100% polyesteri