Torstai Kalithea

Torstai Laukku
Torstain laukku ihastuttaa trooppisella printillään ja sopii lähes kaikkien asujen kaveriksi. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Suureen päälokeroon mahtuvat kaikki tärkeät tavarat, kuten sandaalit ja uima-asu, ja tärkeät pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa taskussa. Ympäristöystävällinen valinta niin rannalle kuin toimistoon!
Lisätietoa
Kuvaus Torstain laukku ihastuttaa trooppisella printillään ja sopii lähes kaikkien asujen kaveriksi. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Suureen päälokeroon mahtuvat kaikki tärkeät tavarat, kuten sandaalit ja uima-asu, ja tärkeät pikkuesineet säilyvät tallessa vetoketjullisessa taskussa. Ympäristöystävällinen valinta niin rannalle kuin toimistoon!
Long Description Torstai Laukku. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullinen tasku.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Ei vesipesua. Valkaisu kielletty. Silitys kielletty.
Hoito-ohjeet Tarvittaessa puhdistetaan kostealla kankaalla.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Materiaalit 100% polyesteri