Torstai Kenai

Torstai midlayer naisille
Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle hupparille se ei ole ongelma. Hupparin moderni ilme syntyy kauniin kuvioneuloksen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Kuvaus Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle hupparille se ei ole ongelma. Hupparin moderni ilme syntyy kauniin kuvioneuloksen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Long Description Torstai midlayer naisille. Kaunis kuvioneulos näyttää ja tuntuu upealta päällä. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kaunis kuvioneulos näyttää ja tuntuu upealta päällä.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% viskoosi, \ 82% akryyli, 9% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.