Torstai Kenai

Torstai midlayer naisille
Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle hupparille se ei ole ongelma. Hupparin moderni ilme syntyy kauniin kuvioneuloksen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Kuvaus Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle hupparille se ei ole ongelma. Hupparin moderni ilme syntyy kauniin kuvioneuloksen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Long Description Torstai midlayer naisille. Kaunis kuvioneulos näyttää ja tuntuu upealta päällä. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Säädettävä helma. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Varovainen 30° pesu. Rumpukuivaus kielletty. Valkaisu kielletty.
Materiaaliteknologia Kaunis kuvioneulos näyttää ja tuntuu upealta päällä.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% viskoosi, \ 82% akryyli, 9% polyamidi \ nailon, 6% villa, 3% polyesteri
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.