Torstai Kenia

Torstai t-paita naisille
Tässä torstain kapealinjaisessa t-paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja kierrätysmateriaalien parhaat puolet: se on kevyt päällä, ei kiristä ja pysyy hyvin muodossaan. Miellyttävä puuvillasekoite on mukava päällä eikä sisällä lainkaan elastaania. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Paljettiyksityiskohta hihassa tekee paidasta erityisen, mutta silti arkeen sopivan.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Tässä torstain kapealinjaisessa t-paidassa yhdistyvät luonnollisen puuvillan ja kierrätysmateriaalien parhaat puolet: se on kevyt päällä, ei kiristä ja pysyy hyvin muodossaan. Miellyttävä puuvillasekoite on mukava päällä eikä sisällä lainkaan elastaania. Materiaali sisältää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, mikä pienentää vaatteen ympäristöjalanjälkeä. Paljettiyksityiskohta hihassa tekee paidasta erityisen, mutta silti arkeen sopivan.
Long Description Torstai t-paita naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Paljettiyksityiskohtia. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 60% puuvilla, 40% polyesteri