Torstai Kiana

Torstai midlayer naisille
Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle neuletakille se ei ole ongelma. Neuletakin moderni ilme syntyy muodikkaan bukleen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Kuvaus Yhtä aikaa tyylikäs & mahdollisimman monikäyttöinen? Torstain naisellisen sporttiselle neuletakille se ei ole ongelma. Neuletakin moderni ilme syntyy muodikkaan bukleen ja villamaisen kankaan yhdistelmästä. Miellyttävän tuntuinen feel good -tuote sopii kaikkeen vapaa-aikaan, ja siitä tulee takuulla yksi lempivaatteistasi. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Long Description Torstai midlayer naisille. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjullisia taskuja.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Materiaalit 94% polyesteri, 6% viskoosi, \ 82% akryyli, 9% polyamidi
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.