Torstai London

Torstai pipo
Torstai pipo. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Strassiyksityiskohtia. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Weight 0.0300
Kuvaus Torstai pipo. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Strassiyksityiskohtia. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Long Description Torstai pipo. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Strassiyksityiskohtia. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Materiaalit 60% puuvilla, 40% polyesteri