Torstai Madikeri

Torstai shortsit naisille
Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä shortseista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vyötärö on säädettävissä. Mukavaa ja hillittyä tyyliä!
Lisätietoa
Kuvaus Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä shortseista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vyötärö on säädettävissä. Mukavaa ja hillittyä tyyliä!
Long Description Torstai shortsit naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Materiaalit 81% polyesteri, 14% puuvilla, 5% elastaani