Torstai Madikeri

Torstai shortsit naisille
Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä shortseista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vyötärö on säädettävissä. Mukavaa ja hillittyä tyyliä!
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä shortseista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vyötärö on säädettävissä. Mukavaa ja hillittyä tyyliä!
Long Description Torstai shortsit naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 81% polyesteri, 14% puuvilla, 5% elastaani