Torstai Maldives

Torstai midlayer naisille
Tyylikäs ja monikäyttöinen, vastuullista puuvillantuotantoa tukeva midlayer-takki Torstailta. Sekoitemateriaalissa on käytetty Fairtrade Cotton Programin kautta hankittua puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Kankaassa oleva elastaani yhdessä kapea leikkauksen ja säädettävän helman kanssa tekevät vaatteesta hyvin istuvan ja mukavan tilanteessa kuin tilanteessa.
Lisätietoa
Weight 0.3900
Kuvaus Tyylikäs ja monikäyttöinen, vastuullista puuvillantuotantoa tukeva midlayer-takki Torstailta. Sekoitemateriaalissa on käytetty Fairtrade Cotton Programin kautta hankittua puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Kankaassa oleva elastaani yhdessä kapea leikkauksen ja säädettävän helman kanssa tekevät vaatteesta hyvin istuvan ja mukavan tilanteessa kuin tilanteessa.
Long Description Torstai midlayer naisille. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä helma. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus. Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 30% puuvilla, 65% polyesteri, 5% elastaani, \ 98% polyesteri, 2% elastaani