Torstai Manda

Torstai huivi naisille
Torstai putkihuivi pitää kaulan ja leuan suojassa kylmältä viimalta ja antaa samalla asukokonaisuudelle mielenkiintoisen säväyksen. Neulekankaan muodostama rakenne muistuttaa yhteen punottuja köysiä. Materiaali sisältää Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Lisätietoa
Weight 0.2000
Kuvaus Torstai putkihuivi pitää kaulan ja leuan suojassa kylmältä viimalta ja antaa samalla asukokonaisuudelle mielenkiintoisen säväyksen. Neulekankaan muodostama rakenne muistuttaa yhteen punottuja köysiä. Materiaali sisältää Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Muotoiltava kosteana. Varovainen villapesu. Sisältää nahkaosia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Silitys 110°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. Valkaisu kielletty.
Materiaalit 50% polyesteri, 50% akryyli