Torstai Mandla

Torstai housut naisille
Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä housuista kestävämmän valinnan kesäiseen ulkoiluun ja liikuntaan. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vartalonmyötäinen mitoitus yhdistettynä joustavaan materiaaliin tekee näistä housuista erittäin mukavan valinnan vaikkapa joogaan tai pilatekseen!
Lisätietoa
Weight 0.3700
Kuvaus Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä housuista kestävämmän valinnan kesäiseen ulkoiluun ja liikuntaan. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Vartalonmyötäinen mitoitus yhdistettynä joustavaan materiaaliin tekee näistä housuista erittäin mukavan valinnan vaikkapa joogaan tai pilatekseen!
Long Description Torstai housut naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Säädettävä vyötärö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 81% polyesteri, 14% puuvilla, 5% elastaani