Torstai Mijas

Torstai tunika
Tämä ihanan lämmin ja pehmeä neuletunika on upea lisä jokaiseen vaatekappiin. Kevyt, meleerattu neulosmateriaali hyödyntää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Yhdistettynä luonnolliseen puuvillaan Reprevestä syntyy erittäin mukava ja pehmeä tuntuma. Sidottava vyö tuo vaatteeseen rennon tyylikkään silauksen.
Lisätietoa
Weight 0.5700
Kuvaus Tämä ihanan lämmin ja pehmeä neuletunika on upea lisä jokaiseen vaatekappiin. Kevyt, meleerattu neulosmateriaali hyödyntää kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua, joka kuormittaa ympäristöä perinteisiä keinokuituja vähemmän. Yhdistettynä luonnolliseen puuvillaan Reprevestä syntyy erittäin mukava ja pehmeä tuntuma. Sidottava vyö tuo vaatteeseen rennon tyylikkään silauksen.
Long Description Torstai tunika. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Irrotettava vyö. Vartalonmyötäinen mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 81% polyesteri, 14% puuvilla, 5% elastaani