Torstai Milaidhoo

Torstai shortsit naisille
Vastuullinen ja mukava valinta kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin. Torstain shortsien puuvillasekoitemateriaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä.
Lisätietoa
Weight 0.1500
Kuvaus Vastuullinen ja mukava valinta kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin. Torstain shortsien puuvillasekoitemateriaali takaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä.
Long Description Torstai shortsit naisille. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Joustava vyötärö. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 30% puuvilla, 65% polyesteri, 4% elastaani