Torstai Millau

Torstai pipo naisille
Torstain koristeellinen neulepipo on tyylikäs ja ympäristötietoinen valinta niin luontoon kuin kaupungillekin. Palmikkokuviot ja strassikoristeet keräävät katseita, ja sisäpuolella on pehmeä, kasmiria sisältävä vuorikangas. Pintamateriaalissa on käytetty Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Lisätietoa
Weight 0.0700
Kuvaus Torstain koristeellinen neulepipo on tyylikäs ja ympäristötietoinen valinta niin luontoon kuin kaupungillekin. Palmikkokuviot ja strassikoristeet keräävät katseita, ja sisäpuolella on pehmeä, kasmiria sisältävä vuorikangas. Pintamateriaalissa on käytetty Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Muotoiltava kosteana. Varovainen villapesu. Sisältää nahkaosia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Silitys 110°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. Valkaisu kielletty.
Materiaalit 60% polyesteri, 40% akryyli