Torstai Miyako

Torstai reppu naisille
Torstain city-repussa kuljetat kaikki tarpeelliset pikkutavarat ja paperit tai vaikkapa läppärin kätevästi mukanasi. Reppu suljetaan taittamalla repun suu alas ja kiinnittämällä se metallisoljella paikalleen; taitoksen kohdalla päätaskun suulla on kuitenkin myös vetoketjusulku. Repussa on kantokahva ja pehmustetut olkahihnat. Leveys- ja pituussuunnassa tilava päätasku on pohjasta kuitenkin vain 7 senttimetriä paksu, eli sopivan litteäprofiilinen kaupunkikäyttöön. Sisä- ja ulkopuolella on lisäksi pienemmät vetoketjulliset taskut. Kangas on kestävää polyesteriä, jossa on mukana Repreve-kierrätyskuitua. Ulkopohjassa on lisäksi vahvikepala, joka suojaa kulumiselta.
Lisätietoa
Weight 0.4100
Kuvaus Torstain city-repussa kuljetat kaikki tarpeelliset pikkutavarat ja paperit tai vaikkapa läppärin kätevästi mukanasi. Reppu suljetaan taittamalla repun suu alas ja kiinnittämällä se metallisoljella paikalleen; taitoksen kohdalla päätaskun suulla on kuitenkin myös vetoketjusulku. Repussa on kantokahva ja pehmustetut olkahihnat. Leveys- ja pituussuunnassa tilava päätasku on pohjasta kuitenkin vain 7 senttimetriä paksu, eli sopivan litteäprofiilinen kaupunkikäyttöön. Sisä- ja ulkopuolella on lisäksi pienemmät vetoketjulliset taskut. Kangas on kestävää polyesteriä, jossa on mukana Repreve-kierrätyskuitua. Ulkopohjassa on lisäksi vahvikepala, joka suojaa kulumiselta.
Hoito-ohjeet Tarvittaessa puhdistetaan kostealla kankaalla.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Valkaisu kielletty. Tuotetta ei saa vesipestä. Silitys kielletty.
Materiaalit 100% polyesteri