Torstai Miyoshi

Torstai Laukku naisille
Ei enää kertakäyttöisiä muovi- tai paperikasseja: Torstain vetoketjusulkuisessa ostoskassissa kuljetat ostoksesi helposti kerta toisensa jälkeen! Kassi on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta, joka sisältää käytetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kierrätyskuitua. Myös vuorikangas koostuu osittain Repreve-kuidusta. Kassissa on leveät puuvillaiset kantokahvat, kulumista ehkäisevä vahvike ulkopohjassa sekä pienempi vetoketjullinen tasku sisäpuolen seinämässä. Kankaassa on ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely - kassi ei ole tiivis tai vedenpitävä, mutta roiskevesi ja kevyt sade ei imeydy kankaaseen, vaan jää pisaroina sen pinnalle.
Lisätietoa
Weight 0.3100
Kuvaus Ei enää kertakäyttöisiä muovi- tai paperikasseja: Torstain vetoketjusulkuisessa ostoskassissa kuljetat ostoksesi helposti kerta toisensa jälkeen! Kassi on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta, joka sisältää käytetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kierrätyskuitua. Myös vuorikangas koostuu osittain Repreve-kuidusta. Kassissa on leveät puuvillaiset kantokahvat, kulumista ehkäisevä vahvike ulkopohjassa sekä pienempi vetoketjullinen tasku sisäpuolen seinämässä. Kankaassa on ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely - kassi ei ole tiivis tai vedenpitävä, mutta roiskevesi ja kevyt sade ei imeydy kankaaseen, vaan jää pisaroina sen pinnalle.
Hoito-ohjeet Tarvittaessa puhdistetaan kostealla kankaalla.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Ei silitystä. Valkaisu kielletty. Tuotetta ei saa vesipestä.
Materiaalit 100% polyesteri