Torstai Miyoshi

Torstai Laukku naisille
Ei enää kertakäyttöisiä muovi- tai paperikasseja: Torstain vetoketjusulkuisessa ostoskassissa kuljetat ostoksesi helposti kerta toisensa jälkeen! Kassi on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta, joka sisältää käytetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kierrätyskuitua. Myös vuorikangas koostuu osittain Repreve-kuidusta. Kassissa on leveät puuvillaiset kantokahvat, kulumista ehkäisevä vahvike ulkopohjassa sekä pienempi vetoketjullinen tasku sisäpuolen seinämässä. Kankaassa on ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely - kassi ei ole tiivis tai vedenpitävä, mutta roiskevesi ja kevyt sade ei imeydy kankaaseen, vaan jää pisaroina sen pinnalle.
Lisätietoa
Weight 0.3100
Kuvaus Ei enää kertakäyttöisiä muovi- tai paperikasseja: Torstain vetoketjusulkuisessa ostoskassissa kuljetat ostoksesi helposti kerta toisensa jälkeen! Kassi on valmistettu kestävästä polyesterikankaasta, joka sisältää käytetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kierrätyskuitua. Myös vuorikangas koostuu osittain Repreve-kuidusta. Kassissa on leveät puuvillaiset kantokahvat, kulumista ehkäisevä vahvike ulkopohjassa sekä pienempi vetoketjullinen tasku sisäpuolen seinämässä. Kankaassa on ympäristöystävällinen Bionic-Finish Eco -vedenhylkivyyskäsittely - kassi ei ole tiivis tai vedenpitävä, mutta roiskevesi ja kevyt sade ei imeydy kankaaseen, vaan jää pisaroina sen pinnalle.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Ei silitystä. Valkaisu kielletty. Tuotetta ei saa vesipestä.
Hoito-ohjeet Tarvittaessa puhdistetaan kostealla kankaalla.
Materiaalit 100% polyesteri