Torstai Monaco

Torstai housut naisille
Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta. Puuvillasekoite tuntuu miellyttävältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät housut kiristä. Joustava, kiristysnyörillä varustettu vyötärö tekee vaatteesta käytännöllisen. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoilla Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Lisätietoa
Weight 0.3100
Kuvaus Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta. Puuvillasekoite tuntuu miellyttävältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät housut kiristä. Joustava, kiristysnyörillä varustettu vyötärö tekee vaatteesta käytännöllisen. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoilla Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Long Description Torstai housut naisille. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Joustava vyötärönauha takana. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Logomerkki. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Alaspäin kapenevat lahkeet.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 30% puuvilla, 65% polyesteri, 4% elastaani