Torstai Montagnol

Torstai pipo naisille
Torstain paksusta langasta neulottu koristeellinen pipo on tyylikäs ja ympäristötietoinen valinta niin luontoon kuin kaupungillekin. Leveä palmikkokuvio ja tupsu keräävät katseita, ja sisäpuolella on pehmeä, kasmiria sisältävä vuorikangas. Pintamateriaalissa on käytetty Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Lisätietoa
Weight 0.1100
Kuvaus Torstain paksusta langasta neulottu koristeellinen pipo on tyylikäs ja ympäristötietoinen valinta niin luontoon kuin kaupungillekin. Leveä palmikkokuvio ja tupsu keräävät katseita, ja sisäpuolella on pehmeä, kasmiria sisältävä vuorikangas. Pintamateriaalissa on käytetty Repreve-kierrätyskuitua, joka valmistetaan käytetyistä muovipulloista. Kierrättämällä voimme säästää luonnonvaroja ja vähentää kaatopaikoille ja luontoon päätyvän roskan määrää.
Hoito-ohjeet Sisältää muuta kuin tekstiiliä olevia eläinperäisiä aineosia. Muotoiltava kosteana. Varovainen villapesu. Sisältää nahkaosia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Silitys 110°. Tuotetta ei saa kemiallisesti pestä. Hellävarainen pesu 30°. Valkaisu kielletty.
Materiaalit 60% polyesteri, 40% akryyli