Torstai Mysore

Torstai caprit naisille
Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä capri-housuista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Housujen leikkaus on kapea ja niiden vyötärö on säädettävissä. Nämä joustavat housut sopivat erinomaisen hyvin joogaan ja kaikenlaiseen venyttelyyn!
Lisätietoa
Weight 0.2500
Kuvaus Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Repreve-kuitu tekee näistä capri-housuista kestävämmän valinnan kesäiseen asukokonaisuuteen. Repreve-kuitua, puuvillaa ja elastaania yhdistävä keveä neulosmateriaali hengittää ja tuntuu mukavalta päällä. Housujen leikkaus on kapea ja niiden vyötärö on säädettävissä. Nämä joustavat housut sopivat erinomaisen hyvin joogaan ja kaikenlaiseen venyttelyyn!
Long Description Torstai caprit naisille. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 81% polyesteri, 14% puuvilla, 5% elastaani