Torstai Nadallaa

Torstai hame
Torstain vastuullista puuvillantuotantoa tukeva hame on täydellinen valinta lämpimiin kesäpäiviin! Mukava puuvillasekoite takaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Tämä kuvioitu hame on erittäin helposti yhdisteltävissä joka tyyliin, oli se sitten rento, klassinen, rokahtava tai muodollinen. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä.
Lisätietoa
Weight 0.1600
Kuvaus Torstain vastuullista puuvillantuotantoa tukeva hame on täydellinen valinta lämpimiin kesäpäiviin! Mukava puuvillasekoite takaa erinomaisen käyttömukavuuden, ja kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Tämä kuvioitu hame on erittäin helposti yhdisteltävissä joka tyyliin, oli se sitten rento, klassinen, rokahtava tai muodollinen. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä.
Long Description Torstai hame. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Vetoketjullisia taskuja. Normaali mitoitus. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 30% puuvilla, 65% polyesteri, 4% elastaani, \ 98% polyesteri, 2% elastaani