Torstai Nancy

Torstai midlayer
Tyylikäs ja mahdollisimman monikäyttöinen? Sporttisen naisellinen Torstain midlayer vastaa haasteeseen helposti! Erilaisten pintarakenteiden yhdistelmä antaa midlayerille rennon ja trendikkään ilmeen. Materiaalina oleva mukavan tuntuinen puuvillasekoite takaa erinomaisen käyttömukavuuden samalla kun kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Torstai on sitoutunut hankkimaan Fairtrade Cotton Programin kautta puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Lisätietoa
Weight 0.4100
Kuvaus Tyylikäs ja mahdollisimman monikäyttöinen? Sporttisen naisellinen Torstain midlayer vastaa haasteeseen helposti! Erilaisten pintarakenteiden yhdistelmä antaa midlayerille rennon ja trendikkään ilmeen. Materiaalina oleva mukavan tuntuinen puuvillasekoite takaa erinomaisen käyttömukavuuden samalla kun kankaassa oleva elastaani tekee vaatteesta hyvin istuvan. Torstai on sitoutunut hankkimaan Fairtrade Cotton Programin kautta puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Long Description Torstai midlayer. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä helma. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus. Suljetaan vetoketjulla.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 30% puuvilla, 65% polyesteri, 4% elastaani, \ 81% polyesteri, 19% elastaani