Torstai Samoa

Torstai shortsit naisille
Nämä shortsit kapealla leikkauksella ovat mukava kumppani arkeen ja vapaa-aikaan! Hillityn yksivärinen design toimii yhtä hyvin niin rennon collegepaidan kuin trendikkään printtipaidankin kanssa. Puuvillakangas tuntuu hyvältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät shortsit kiristä. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoilla Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Nämä shortsit kapealla leikkauksella ovat mukava kumppani arkeen ja vapaa-aikaan! Hillityn yksivärinen design toimii yhtä hyvin niin rennon collegepaidan kuin trendikkään printtipaidankin kanssa. Puuvillakangas tuntuu hyvältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät shortsit kiristä. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoilla Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Long Description Torstai shortsit naisille. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 97% puuvilla, 3% elastaani