Torstai Sisilia

Torstai shortsit naisille
Nämä vastuullisesti tuotettua puuvillaa sisältävät shortsit antavat rennon lisän jokaiseen asukokonaisuuteen. Kapea leikkaus luo tyylikkään siluetin, ja kädet saa rennosti sivuilla oleviin taskuihin. Puuvillakangas tuntuu hyvältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät shortsit kiristä. Torstai on sitoutunut hankkimaan mallistonsa valmistukseen käytetyn määrän puuvillaa Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Nämä vastuullisesti tuotettua puuvillaa sisältävät shortsit antavat rennon lisän jokaiseen asukokonaisuuteen. Kapea leikkaus luo tyylikkään siluetin, ja kädet saa rennosti sivuilla oleviin taskuihin. Puuvillakangas tuntuu hyvältä iholla ja siinä oleva elastaani takaa, etteivät shortsit kiristä. Torstai on sitoutunut hankkimaan mallistonsa valmistukseen käytetyn määrän puuvillaa Fairtrade Cotton Programin kautta. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Long Description Torstai shortsit naisille. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Joustava vyötärö. Säädettävä vyötärö. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 97% puuvilla, 3% elastaani, \ 52% puuvilla, 44% polyesteri, 4% elastaani