Torstai Sofia

Torstai housut naisille
Torstain slim fit -housut laadukkaasta, vastuullisesti tuotetusta kampapuuvillasta. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten kehittämään yhä useampien pienviljelijöiden toimeentuloa ja elämänlaatua. Kevyt neulosmateriaali sisältää elastaania, mikä tekee housuista hyvin istuvat ja mukavat päällä. Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta.
Lisätietoa
Weight 0.3700
Kuvaus Torstain slim fit -housut laadukkaasta, vastuullisesti tuotetusta kampapuuvillasta. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten kehittämään yhä useampien pienviljelijöiden toimeentuloa ja elämänlaatua. Kevyt neulosmateriaali sisältää elastaania, mikä tekee housuista hyvin istuvat ja mukavat päällä. Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta.
Long Description Torstai housut naisille. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 95% puuvilla, 5% elastaani