Torstai Sydney

Torstai hame
Tämä hame kapealla leikkauksella on mukava kumppani arkeen ja vapaa-aikaan! Puuvillamateriaali antaa rennon lisän jokaiseen asukokonaisuuteen ja tuntuu hyvältä iholla, ja siinä oleva elastaani takaa käyttömukavuuden joka tilanteessa. Fairtrade Cotton Programiin osallistuva Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan viljelijöiltä. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Lisätietoa
Weight 0.1600
Kuvaus Tämä hame kapealla leikkauksella on mukava kumppani arkeen ja vapaa-aikaan! Puuvillamateriaali antaa rennon lisän jokaiseen asukokonaisuuteen ja tuntuu hyvältä iholla, ja siinä oleva elastaani takaa käyttömukavuuden joka tilanteessa. Fairtrade Cotton Programiin osallistuva Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan viljelijöiltä. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Long Description Torstai hame. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 97% puuvilla, 3% elastaani