Torstai Tibet

Torstai shortsit naisille
Oletko lomatunnelmissa ja etsit kesäistä tyyliä kaupunkioloihin? Torstain shortsit ovat täydellinen valinta, sillä tropiikista inspiraationsa ammentava kuosi tekee shortseista vastustamattoman kesäiset. Ympäristöjalanjälki jää huomattavasti perinteisiä vaihtoehtoja pienemmäksi: Kevyessä neulosmateriaalissa on käytetty kestävästi hoidetuista metsistä hankittua TENCELT-puukuitua sekä kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Lisätietoa
Weight 0.2200
Kuvaus Oletko lomatunnelmissa ja etsit kesäistä tyyliä kaupunkioloihin? Torstain shortsit ovat täydellinen valinta, sillä tropiikista inspiraationsa ammentava kuosi tekee shortseista vastustamattoman kesäiset. Ympäristöjalanjälki jää huomattavasti perinteisiä vaihtoehtoja pienemmäksi: Kevyessä neulosmateriaalissa on käytetty kestävästi hoidetuista metsistä hankittua TENCELT-puukuitua sekä kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Long Description Torstai shortsit naisille. Tuotteessa on käytetty puukuitua. Se on uusiutuva, kierrätettävä ja biohajoava materiaali, jonka ympäristöjalanjälki on merkittävästi pienempi verrattuna perinteisiin vaatekuituihin. Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Tuotteessa on käytetty TENCELT-selluloosakuitua, jonka raaka-aine on peräisin kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti hoidetuista metsistä. Normaali mitoitus. Tuotteessa on käytetty kierrätetyistä muovipulloista valmistettua Repreve-kuitua.
Materiaaliteknologia Tuotteessa on käytetty kierrätettyjä materiaaleja, jotka kuormittavat ympäristöämme vähemmän. Tuotteessa on käytetty puukuitua. Se on uusiutuva, kierrätettävä ja biohajoava materiaali, jonka ympäristöjalanjälki on merkittävästi pienempi verrattuna perinteisiin vaatekuituihin. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 65% polyesteri, 30% lyocell, 5% elastaani