Torstai Tiroli

Torstai housut naisille
Torstain housut laadukkaasta, vastuullisesti tuotetusta kampapuuvillasta. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä. Kevyt neulosmateriaali sisältää elastaania, mikä tekee housuista hyvin istuvat ja mukavat päällä. Vetoketjutaskut ja säädettävä vyötärö. Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta.
Lisätietoa
Weight 0.3500
Kuvaus Torstain housut laadukkaasta, vastuullisesti tuotetusta kampapuuvillasta. Torstai on sitoutunut hankkimaan puuvillaa Reilun kaupan ehdoin Fairtrade Cotton Programin kautta ja siten auttamaan yhä useampien pienviljelijöiden toimeentulon ja elämänlaadun kehittämisessä. Kevyt neulosmateriaali sisältää elastaania, mikä tekee housuista hyvin istuvat ja mukavat päällä. Vetoketjutaskut ja säädettävä vyötärö. Kun tarvitset mukavan vaatteen joko kaupungille, pitkälle matkalle tai ihan vain kotioloihin, ovat Torstain housut täydellinen valinta.
Long Description Torstai housut naisille. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Normaali mitoitus. Säädettävä vyötärö. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 95% puuvilla, 5% elastaani