Torstai Tuvalu

Torstai midlayer naisille
Torstain sporttinen midlayer-takki säväyttää tropiikista inspiroituneella kuosillaan! Sekoitemateriaalissa on käytetty Fairtrade Cotton Programin kautta hankittua Reilun kaupan puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Kankaassa oleva elastaani yhdessä kapea leikkauksen kanssa tekee vaatteesta hyvin istuvan ja mukavan tilanteessa kuin tilanteessa.
Lisätietoa
Weight 0.4000
Kuvaus Torstain sporttinen midlayer-takki säväyttää tropiikista inspiroituneella kuosillaan! Sekoitemateriaalissa on käytetty Fairtrade Cotton Programin kautta hankittua Reilun kaupan puuvillaa, jonka tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Kankaassa oleva elastaani yhdessä kapea leikkauksen kanssa tekee vaatteesta hyvin istuvan ja mukavan tilanteessa kuin tilanteessa.
Long Description Torstai midlayer naisille. Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden. Vetoketjullisia taskuja. Fairtrade Cotton Program antaa pienviljelijöille mahdollisuuden myydä suuremman osan viljelemästään puuvillasta Reilun kaupan ehdoilla. Lue lisää: www.info.fairtrade.net\program. Torstai on hankkinut Fairtrade Cotton Programin kautta vastaavan määrän Reilun kaupan puuvillaa kuin Torstain Fairtrade-mallistoon on käytetty. Lue lisää: www.torstai.com Vartalonmyötäinen mitoitus.
Materiaaliteknologia Vastuullisessa puuvillan tuotannossa panostetaan sosiaalisesti kestäviin toimintatapoihin ja noudatetaan tiukkoja ympäristövaatimuksia. Tuote on valmistettu kestävän kehityksen ympäristö- ja sosiaaliset näkökulmat huomioiden.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.
Materiaalit 65% polyesteri, 30% puuvilla, 5% elastaani