Torstai Victoria

Torstai midlayer naisille
Miellyttävän lämmin Torstai-huppari on ihana pukea paidan päälle. Materiaaliyhdistelmillä on luotu kiinnostava ilme, joka sopii moniin vapaa-ajan asuyhdistelmiin sävy sävyyn olevan värityksensä ansiosta. Sisäkauluksen pileemateriaali tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten, ja kevyesti topatut osiot tuovat pientä ekstralämpöä. Vaate ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös parempi valinta ympäristön kannalta, sillä päämateriaali, vuori ja toppaus sisältävät kierrätyskuituja.
Lisätietoa
Kuvaus Miellyttävän lämmin Torstai-huppari on ihana pukea paidan päälle. Materiaaliyhdistelmillä on luotu kiinnostava ilme, joka sopii moniin vapaa-ajan asuyhdistelmiin sävy sävyyn olevan värityksensä ansiosta. Sisäkauluksen pileemateriaali tuntuu silkinpehmeältä ihoa vasten, ja kevyesti topatut osiot tuovat pientä ekstralämpöä. Vaate ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös parempi valinta ympäristön kannalta, sillä päämateriaali, vuori ja toppaus sisältävät kierrätyskuituja.
Long Description Torstai midlayer naisille. Hihassa koristemerkki. Materiaaliyhdistelmän yksityiskohdat toimivat katseenvangitsijana. Yksityiskohtia aidosta nahasta. Vartalonmyötäinen mitoitus. Vetoketjullisia taskuja. Säädettävä kiinteä huppu.
Pesuohjeet Rumpukuivaus kielletty. Pesu 40° Valkaisu kielletty.
Materiaalit 100% polyesteri, É 94% polyesteri, 6% viskoosi
Hoito-ohjeet Pestävä nurinpäin samanväristen kanssa.